KOHTEEMME

Huoneistojen hinnat alk. 50 eur/vrk, ota yhteyttä ja kysy tarjous! 

Apartment Huvilakatu 


Asunto sijaitsee idyllisellä Leenalan alueella noin 1,5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Asunnossa on makuuhuone, olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Asunto on ensimmäisessä kerroksessa (yhdet raput). Asuntoon mahtuu majoittumaan neljä aikuista. Saatavilla alle 2-vuotiaalle matkasänky. 

Apartment Puistokatu 


Asunto sijaitsee ihan kaupungin keskustan tuntumassa. Kokkolan Neristan on ihan kulman takana. Tilavassa asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja lasitettu parveke. Asunto on toisessa kerroksessa. Asuntoon mahtuu majoittumaan jopa seitsemän aikuista. Saatavilla alle 2-vuotiaalle matkasänky.  


 


Apartment Punakettu


Asunto sijaitsee noin 3,5 kilometrin päässä keskustasta Koivuhaan alueella. Lähellä hyvät ulkoilumaastot, golfkenttä ja Laajalahden frisbeegolf rata. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone saunalla ja parveke. Asunto on kolmannessa kerroksessa (ei hissiä). Asuntoon mahtuu majoittumaan kuusi aikuista. Saatavilla alle 2-vuotiaalle matkasänky, 

Apartment Luotsikuja
 

 Tämä saunallinen kaksio sijaitsee ihan keskustan tuntumassa. Asunto on vain kivenheiton päässä uimahallista, jäähallista ja tapahtumapuistosta. Valoisassa asunnossa on yksi makuuhuone, olohuone, keittiö, kylpyhuone saunalla ja parveke. Asunto on kolmannessa kerroksessa (ei hissiä). Asuntoon mahtuu majoittumaan neljä aikuista. Saatavilla alle 2-vuotiaalle matkasänky. 

Cottage Stranden


Kodikas mökki sijaitsee peltojen keskellä Alavetelissä Perhonjoen rannassa. Mökiltä on noin 18 km matkaa Kokkolaan ja 5 km Alavetelin keskustaan, missä lähin kauppa. Mökissä on kaksi makuuhuonetta, olohuone/keittiö yhdistelmä, kylpyhuone suihkulla sekä erillinen ulkosauna. Mökissä on sähköt ja juokseva vesi. Majoittumaan mahtuu 6 aikuista, kesällä myös mahdollisuus nukkua saunakamarissa. Saatavilla alle 2-vuotiaalle matkasänky. 

Apartment Isokatu


Tämä tilava 40 m2 yksiö sijaitsee ihan kaupungin keskustassa osoitteessa Isokatu 15. Astuessasi ulos ovesta pääset suoraan ravintoloiden ja ostosten ääreen. Rautatie asemalle on matkaa noin 300 metriä. Asuntoon mahtuu majoittumaan neljä aikuista. Asunto on hissillisen talon neljännessä kerroksessa. Pyynnöstä saatavilla alle 2-vuotiaalle matkasänky. 

Apartment Kopin


Tämä pieni 23,5 neliön yksiö sijaitsee ihan kaupungin ytimessä Pitkänsillankadulla. Asuntoon mahtuu nukkumaan enintään 4 henkilöä. Asunto on hissillisen talon kuudennessa kerroksessa.