Villa Suntinhovi

Tunnelmallinen majoitus ja kokoustila


Villa Suntinhovi tarjoaa uniikkia majoitusta lähellä Kokkolan keskustaa. Talo on vanha hevostalli joka on muutettu asuinkäyttöön ja talo on museoviraston suojelema. 

Tunnelmallinen talo pitää sisällään tiloja majoitukseen sekä yhteiseen oleskeluun. Talosta löydät myös puilla lämmitettävän saunan, mikä on vapaasti vieraiden käytettävissä. 

Tiloissamme voit myös järjestää pienet kokoukset ja juhlat. Kokoustilassamme on Smart Tv Wi-fi yhteydellä. Tiloihimme mahtuu väljästi noin 15-20 henkilöä. Myös noin 30 hengen juhlat ovat mahdollisia, mikäli kaikki eivät tarvitse istumapaikkaa pöydän ääressä. Kesällä paikkoja myös ulkona.

Majoitustilat

Villa Suntinhovissa on vuodepaikat 11 henkilölle. Sänkypaikkoja löytyy seitsemälle henkilölle ja neljälle henkilölle paikat ovat vuodesohvissa. 

Tilat jakautuvat kahteen kerrokseen. Yläkerrassa on yksi makuuhuone, jossa parisänky sekä yksi sinkku sänky. Yläkerrassa on myös tilava aula tila, jossa kaksi parisänkyä (sängyt saa tarvittaessa erilleen). Alakerrassa kaksi levitettävää vuodesohvaa. 

Tarvittaessa voimme toimittaa myös lisävuoteita ja patjoja. Majoittujien maksimimäärä on 15 henkilöä. 

Sijainti

Villa Suntinhovi sijaitsee osoitteessa Kaarlelankatu 45, 67100 Kokkola. Samassa historiallisessa pihapiirissä on myös Kokkolan Kruununvoudintalo, joka on myös vuokrakäytössä. 

Kysy tarjousta majoituksesta, kokouksesta ja juhlista! Räätälöimme paketin jokaiselle ryhmälle erikseen. 

Varaus kysely Villa Suntinhovi

Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.